7 Eylül 2013 Cumartesi

Herkese merhaba:)
    Hesaplı ve kaliteli markaların ürünlerini kullanmaktan inanılmaz keyif alıyorum. Hem daha rahat bulunuyor,hem her bütçeye uygun oluyor,hem de verdiğiniz paranın kat kat fazlasını hak ediyorlar. Golden Rose markasının bazı ürünleri de aynen böyle. Bugün Golden Rose renkli eye-linerlarından bahsedeceğim size.

     Bende 4 rengi bulunmakta,en azından şimdilik. Oldukça parlak,canlı ve güzel renkler. Kalıcılıkları son derece iyi. Sürdükten sonra kurumasını bekleyin yine de yoksa üst kısımlara bulaşma yapabilir. Renkli makyaj yapmak istediğiniz günlerde sizi kurtaracak ve daha canlı gözlere sahip olmanızı sağlayacaklar.
 Renkleri ürün ambalajlarıyla aynı gördüğünüz gibi. Lila tonlarda bir farla mor rengi,su yeşili bir farla yeşil rengi,gök mavisi bir farla koyu maviyi,ve şampanya-açık pembe bir farla da açık maviyi kullanabilirsiniz. Bunlar sadece yapabileceklerinizin bazıları,nacizane tavsiyelerim işte:)
   Eyelinerın kullanmayı seviyor ama hep siyah hep kahve olmasından sıkılıyorsanız birçok farklı rengiyle Golden Rose renkli eyelinerlara bir bakın derim:)
  İyi haftasonları herkese:)))

1 yorum:

  1. Ebrucumm aramıza hoşgeldiin (: youtube'dan severek izliyordum fakat blogunu bilmiyordum hayırlı olsun sevgiler öpücükler <3

    YanıtlaSil